Minik Leyla'nın Dedesi Korkunç Detayı Açıkladı

Ağrı'da bayramın birinci gününde kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan minik Leyla'nın ailesinden ilk açıklama geldi. Acılı dede ''Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım'' diye konuştu.

02.07.2018-20:26 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-21:21)

Ağrı’da bayramın 1. Gününde kaybolan minik Leyla'nın ölümü ile alakalı aile adına ilk açıklamayı dedesi yaptı. Acılı dede, ''torunumun sırtında yara izleri vardı'' diye konuştu.

''LEYLA'NIN SIRTINDA YARALAR VARDI''

Cansız bedenine ulaşılan Leyla'nın acılı dedesi Zeki Aydemir, "Torunumu bugün ot biçmek için bölgede giden bir köylü bulmuş. Bize haber verdi. Gidip baktığımızda yüzü suya basılmış şekilde duruyordu. Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenlerin bulunup adalet önünde hesap versin" diyerek adalet yetkililerine çağrıda bulundu.

''HADIM DEĞİL İDAM İSTİYORUZ''

Minik Leyla'nın amcası ise bir katıldığı televizyon programında "Askeriye müdahale etti. Biz de detayları bilmiyoruz. Bugün mü bırakmışlar bilmiyoruz. Aile perişan. Hadım, hapis falan değil idam istiyoruz. Kim olursa olsun. Bir kişi idam edilirse böyle bir şey olmaz. Bu kız kaçırılıp, sonradan atılmış. Annesi ve babası şu anda perişan’’ diye konuştu.

LEYLA'NIN CANSIZ BEDENİ DERE YATAĞINDA BULUNDU

Şehir merkezinde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü ziyaret için gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan küçük kızları Leyla'nın arama çalışmalarının 18. Gününde cansız bedenine ulaşıldı.

Arama çalışmaları neticesinde Bezirhan köyüne yakın bir nokta olan Kurudere civarında minik Leyla'nın cesedine ulaşıldı. Minik Leyla'nın ölü bedeninin dere yatağında bulunduğu da ilk edinilen bilgiler arasında.

Olay yerinde yetkililerin incelemelerinin incelemeleri sürüyor ve bölgeye 2 savcı inleme yapmak için geldi.

OT BİÇMEK İÇİN GİDEN KÖYLÜ BULDU

Minik Leyla’nın cansız bedeni Bezirhane köyüne 2 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiine ot biçmek için giden bir köylü tarafından bulundu.

Köylülerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine giden jandarma, çevrede geniş çaplı önlem aldı. Jandarma, köye tüm giriş çıkışları kapattı. Küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu yere kimseyi yaklaştırmayan ekipler, olay yerinde inceleme başlatarak kanıt aradı. Küçük kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal