Milyonlarca Emekliye Müjde! İşte Bayram İkramiyesi Tarihi

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği 1000 liralık bayram ikramiyesi için az bir zaman kaldı. İkramiyenin, 15 Haziran’da başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde, yani Haziran başında verileceği tahmin ediliyor.

25.05.2018-15:03 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-14:56) Milyonlarca Emekliye Müjde! İşte Bayram İkramiyesi Tarihi

BAŞBAKAN AÇIKLAMIŞTI

Başbakan Binali Yıldırım, 30 Nisan’da emeklilere her yıl iki dini bayramdan önce 1000’er lira ikramiye verileceğini duyurmuştu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Nejat Deniz konuya ilişkin, “12.3 milyon emeklimize ilk ikramiye ödemesi, Ramazan Bayramı öncesinde yapılacak” şeklinde konuştu. Öte yandan Deniz, 31 Mart 2018 tarihinden önce olan vergi ve sigorta prim borçlarının da yeniden yapılandırılacağını açıkladı.

Nejat Deniz, borç yapılandırmasının getirdiği fırsatlara ilişkin yaptığı açıklamada: “Bu yapılandırma, 31 Mart 2018 tarihinden öncesine ait idari para cezası ve sigorta prim borçları, iş kazası ya da meslek hastalığı sebebiyle doğan rücu alacakları, yersiz bağlanan gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, Bağkur sigortalısının daha önce dondurulan hizmet süresinin ihyası durumunda doğacak prim borcunu kapsıyor.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal