Milli Dayanışma Kampanyası'na Büyük Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıyoruz. 'Biz bize yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

01.04.2020-19:00 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-18:45)

İletişim Başkanlığı tarafından 'Milli Dayanışma Kapmanyası'na destek verildi.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve öncülüğünde başlatılan Millî Dayanışma Kampanyası, Koronavirüs'e karşı verilen mücadelede Milletimizin dayanışmasını güçlendirmeyi ve bu süreçte alınan tedbirler dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecek insanımızın ihtiyaçlarının daha etkin bir şekilde karşılayabilmesini koordine etmeyi amaçlamaktadır. "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan bu kampanya devletimizin, milletimizin dayanışma talebine cevap vermesiyle ortaya çıkmıştır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na gösterilen destek çığ gibi büyüdü. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TÜRKİYE'YE ÇAĞRI: 7 MAAŞIMI BAĞIŞLIYORUM

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coronavirüsle mücadele kapsamında yardım kampanyası başlatarak 7 maaşını bağışladığını duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası birçok siyaset adamı, bürokrat, belediyeler, kamu kurumları ve ünlü isimler de kampanyaya katılarak maaşlarını coronavirüsle mücadele için bağışladıklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanya sonrası çoğu siyasetçiden de destek yağdı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM başkanı Mustafa Şentop gibi isimlerde Milli Mücadele Kapmanya'sına destek verenler arasında.. 

Coronavirüs'e karşı maddi destekte bulunmak isteyen vatandaşlarla paylaşılan IBAN bilgileri ise şu şekilde:

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal