MHP'den İhraç Edilen Erhan Usta, Ali Babacan'ın Partisine Katılacak

MHP'den ihraç edilen Erhan Usta'nın, yeni parti kuracağı iddia edilen Ali Babacan'ın partisine katılacağı öne sürüldü.

29.07.2019-12:07 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-12:03) MHP'den İhraç Edilen Erhan Usta, Ali Babacan'ın Partisine Katılacak

MHP'den ihraç edilen Erhan Usta'nın, AK Parti'den istifa eden ve parti kuracacağını açıklayan Ali Babacan ile temasta olduğu öne sürüldü.

Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in aktardığına göre, Ali Babacan'ın ekibine yakın kişiler, MHP’den ihraç edilmesinin sonrasında Usta’nın yeni partiye bütünüyle yeşil ışık yaktığını söyledi. Erhan Usta’nın ilerleyen günlerde yeni partide daha aktif rol alacağı iddia edilirken, Samsun'da MHP teşkilatlarından bazı kişilerin Usta ile beraber hareket edeceği de kaydediliyor. Usta, Babacan ile beraber 10 sene Devlet Planlama Teşkilatı'nda görev yapmıştı.

MHP'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Erhan Usta, Meclis gündemine taşınan EYT teklifine destek vermesi ve "Cumhur İttifakı'nın varlığı ve devamını zedeleyici beyan ve açıklamaları" gerekçesiyle parti üyeliğinden kesin çıkarma talebiyle disiplin kuruluna gönderilerek, MHP'den ihraç edilmişti. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Samsun’da bağımsız büyükşehir belediye başkan adayı olan Usta, %21,05 oy almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal