MHP'den İhraç Edilen Cemal Enginyurt'a CHP'den Teklif

MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı bir televizyon programında CHP'den teklif aldığını söyledi.

01.10.2020-17:50 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-17:18) MHP'den İhraç Edilen Cemal Enginyurt'a CHP'den Teklif

MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP'den teklif aldığını ancak bağımsız olarak milletvekili adayı olmayı planladığını belirtti.

Ordu'da TV52 isimli yerel bir televizyon kanalında programına katılan Cemal Enginyurt, bağımsız olarak devam edeceğini söyledi. İyi Parti'ye geçmeyeceğini ifade eden Enginyurt, CHP'den teklif aldığını kaydetti. 

Enginyurt, insanların kendisini bağımsız olarak görmek istediklerini, herhangi bir partiye geçmeyi düşünmediğini söyledi.

"CHP'DEN 'GEL' DİYENLER OLDU"

CHP'den teklif geldiğini aktaran Enginyurt, "CHP'deki arkadaşlarımız arasından da gel diyenler oldu. Bunlar bizi sevdiği için söyleyen insanlar ama ben hep şunu söylüyorum; siyasette de, insanlıkta da omurgalı olmak lazım. " dedi.

"ALLAH BANA NASİP ETMESİN"

CHP ya da İyi Parti'ye gitmesi durumunda kendisini milletvekili yapacaklarını söyleyen Enginyurt, "Şimdi milletvekili olacağım diye 41 yıldır mücadele verdiğimiz siyasi bir hareket var. Bu parti bizi attı. Ben bunlardan intikam almak için mi başka bir partiye gideceğim? Allah bana öyle bir şey nasip etmesin. Ben 41 yıl ülkücü harekete hizmet etmiş, hayatının sonuna kadar da ülkücü olmayı iman bir Türk milliyetçisiyim." diye konuştu.

"VATANDAŞ BAĞIMSIZ KALMAMI İSTİYOR"

Cemal Enginyurt, MHP'den ihraç edildikten sonra birçok kişiyle konuştuğunu, yüz binlerce insanın kendisine ulaştığını söyledi.  Enginyurt, "İki aydır 100 binin üzerinde insanla telefonla görüştüm. 100 binlerce insan sosyal medyadan ulaştı. Bunların içerisinde o partiye, bu partiye geç diyenler var ama yüzde 95'i beni bağımsız olarak görmek istiyor." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal