MHP'den Cumhur İttifakı Açıklaması!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci, Cumhur İttifakı'nın sürdüğünü ifade ederek, 'İttifaka kapıların sonuna kadar kapalı olup olmadığını sayın liderler söyleyecek' dedi.

03.11.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-16:49) MHP'den Cumhur İttifakı Açıklaması!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci, yerel seçimler öncesi partisinin genel merkezinin başlattığı teşkilatlarla istişare görüşmesi programı bünyesinde merkez yönetim üyeleri Necmi Yıldırım ve İbrahim Özbay ile Burdur'a gitti.

İl Başkanlığında basın mensuplarına açıklama yapan Kadir Şekerci, 'İl teşkilatımızın bütün kademeleriyle istişare edeceğiz. Bunun en önemli kollarından birisi önümüzdeki yerel seçimler. Yerel seçimlerde MHP'nin yol haritası daha önceden çizilmişti. Adaylarımızı hızlı şekilde teşkilatlarımızla karar vererek yol haritamızı en sağlıklı şekilde çizmek üzere buradayız' dedi.

'ELİMİZDEN GELEN UĞRAŞI GÖSTERDİK'

Kadir Şekerci, yerel seçimlerde ittifaka kapıların sonuna kadar kapanıp kapanmadığı şeklinde yöneltilen soruya, Cumhur İttifakı'nın sürdüğünü ifade ederek yanıtladı.

'SAYIN LİDERLER BELİRLEYECEK'

Sürecin MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirleyeceği yol haritasında belli olaccağını ifade eden Kadir Şekerci, 'İttifaka kapıların sonuna kadar kapalı olup olmadığını sayın liderler karar verecek. Biz bir siyasi partiyiz. Yalnızca ve yalnızca ülkenin yarınları için yerel seçimlerde bu ittifakın devam etmesi konusunda Sayın Genel Başkanımız çok büyük bir özveri göstermiş ve bunun hamlesini de net olarak yapmıştır. Fakat oradan gelen tepkiler karşısında bunun şu anda mümkün olmadığı görülmekle birlikte en son kararı sayın liderler verecektir' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal