MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nın "Kapak" Açıklamasına Cevap Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "İmamoğlu, İBB binasına T.C. ibaresini ekledi. Bu da Bahçeli'ye kapak olsun" sözlerine cevap verdi. Bahçeli, "Sana çoktan kapak oldu da ya duymadın veya duyurmadılar" dedi.

08.05.2019-11:53 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-11:48)

Parti grubunda açıklamalar yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dönük sert eleştiriler yöneltti. Kılıçdaroğlu'nun "İmamoğlu, İBB binasına T.C. ibaresini ekledi. Bu da Bahçeli'ye kapak olsun" sözlerine cevap veren Bahçeli, "Ekrem İmamoğlu'nun T.C'yi eklemesinin bana kapak olacağını ifade etmiş, aferin çok güzel laf söyledin. Sana çoktan kapak oldu da ya duymadın veya duyurmadılar. Önce T.C tabelasını asarlar, arkadan tıkır tıkır işlerine bakarlar, Kandil'in destek mesajından mutluluk duyarlar. Önde başka, arkada başkalar" sözlerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

KILIÇDAROĞLU'NA ''KAPAK'' YANITI

Sevsinler senin kapağını. Aferin çok güzel laf söyledin boynuna beraat belgesini asarsın artık. Kaynayan kazan kapak tutmaz. Gazozuna oyun olmaz. Şayet oynamaya kalkarsan aklın başından gider. Sana kapak çoktan oldu da ya duymadın veya duyurmadılar geçmiş olsun. Laf dedi döndü kasnak söz söyledi buna eski çamlar bardak. Sayın Kılıçdaroğlu kapak resmi sevilerek alınan kitap gibisin dışın hoş gibi duruşun boş gibi için bomboş.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal