MHP Lideri Bahçeli'den Trump'a Cevap: Senin Doların Varsa Bizim İmanımız Var

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında ABD Başkanı Trump'ın tehditlerine cevap verdi. Bahçeli, "Senin doların varsa, Türk halkının imanı var. Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap" dedi.

15.01.2019-11:52 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-12:05) MHP Lideri Bahçeli'den Trump'a Cevap: Senin Doların Varsa Bizim İmanımız Var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalar yaptı. Bahçeli, Türkiye ekonomisini hedef alan ABD Başkanı Donald Trump'a yanıt verdi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

TRUMP'A: ELİNDEN NE GELİYORSA YAP

İp inceldiği yerden kopacaksa kopsun. ABD Başkanı gene şaşırmış, gene sinirleri germiş. Twitter paylaşımı düşmanlık ötesidir. ABD Başkanı PKK/PYD/YPG'yi Kürt olarak ifade ediyorsa ya cahildir, ya canidir. Teröristlere insan demek dahi ihanettir. Trump'ın bunları Kürt olarak kabul etmesi küstahlıktır. Teröristle mücadele edersek Trump Türkiye'yi mahvedermiş. Senin doların varsa, Türk halkının imanı var. Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap. Senin tehditlerine tamam diyen, senin gibi olsun. Türkiye'yi mahvetmek senin ne haddine.

Bu vakitten sonra Fırat'ın doğusuna girmek vatan borcudur, namusun gereğidir. Suriye'nin kuzeyinde Kürdistan sütunları dikmek için vazife paylaşımı yapanlar sömürgecilerdir. NATO ittifakı yol ayrımındadır. Aç kalabiliriz, yoksul düşebiliriz. Fakat size boyun eğersek, sizden aman dilersek bize yazıklar olsun. Hayat bize haram zıkkım olsun. En iyi bildiğiniz şey öldürmek. Kimseden talimat almayız, izin almayız. Trump'ın sözüyle hareket etmek tarih ve coğrafyadan sürülmek manasına gelecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal