MHP Lideri Bahçeli'den Tarihi Çağrı: Başlarına Çuval Geçirin!

Parti grubunda açıklamalar yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaparak "PKK'nın 5 tepe idarecisi başlarına çuval geçirilip bir gece ansızın Türkiye'ye getirilmelidir" dedi.

09.10.2018-11:11 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-11:12) MHP Lideri Bahçeli'den Tarihi Çağrı: Başlarına Çuval Geçirin!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalar yapıyor. Terör örgütü PKK'ya dönük sert sözler kullanan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaparak "Cumhurbaşkanı diyor ki, dünya 5'ten büyüktür. İtirazımız olmaz. Nefret kuluçkasına yatan terör elebaşları niçin yakalanamaz? Şerefsizlerin kafaları çuvala sokulup niçin getirilmesin?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

"Bir eli ile selam verip bir eliyle silah tutuşturanlar insanlık düşmanı hainlerdir. Terör eylemlerine hizmet verenler karanlık güçlerdir. Türkiye'yi terörle köşeye sıkıştıracaklarını zannedenler kişiliksizlerdir. Hangi sefil senaryodan medet umarsa umsun başarısız olmaya mahkumdur. Türk halkı teröre boyun eğmemiş, eğmeyecektir. Tabiki vatan savunmasında şehit verdiğimiz her çocuğumuz yüreklerimizi yakıyor. Hepimiz şehitlerimizin yasını tutuyoruz. Batman'ın Gercüş ilçesindeki hain saldırıda 8 kahramanımız şehit oldu. Şehit cenazeleri gözyaşları ile sonsuzluğa uğurlandı. Acımızı içimize gömdük, vakarımızı koruduk. Şehitlerimizin her emaneti milli namusa emanettir.

Şehit düşenlerin uzman çavuş olması dikkat çekiyor. Bizim için uzman çavuşların özlük haklarının iyileştirilmesi, 3600 ek göstergeden faydalanmaları tarihi bir vazifedir. Sözümüz sözdür. 24 Haziran'da söylediğimiz her şeyin olması için çaba harcayacağız. Kahramanlar mahçup olamaz, yüzüstü kalamaz.

Teröristlere en küçük müsamaha vahim neticlere davetiye çıkaracaktır. Hainler nereye gittilerse, bulunarak imha edilmeleri milli vazifedir. Cumhurbaşkanı diyor ki, dünya 5'ten büyüktür. İtirazımız olmaz. Nefret kuluçkasına yatan terör elebaşları niçin yakalanamaz? Biz bu hainlerin kökünün kazınmasını talep ediyoruz. Uçaklar vurunca kaçıyorlar, sığınaklardan kaçıyorlar. Murat Karayılan, Bahoz Erdal'dan ve çete başlarının döktükleri kanların hesaplarını sormak bugün değilse ne vakit olacaktır. Türkiye hain terör örgütünden güçlü değil midir? Türk Devleti nice gözü kara yiğitleri bağrında besler. Biz de veli de, deli de çoktur. Şerefsizlerin kafaları çuvala sokulup niçin getirilmesin? Bu hususta sayısız örnek vermek olasıdır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal