MHP Lideri Bahçeli, Ezanın Islıklanması ile Alakalı Konuştu: Ezanı Islıklamak Küfrü Alkışlamaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 8 Mart Kadınlar Günü yürüyüşünde ezanın ıslıklandığı iddiaları ile alakalı konuştu. Bahçeli, "Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam vermektir" dedi.

11.03.2019-14:34 - (Son Güncelleme: 11.03.2019-14:28) MHP Lideri Bahçeli, Ezanın Islıklanması ile Alakalı Konuştu: Ezanı Islıklamak Küfrü Alkışlamaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "8 Mart akşamı Taksim'de bir grup, ezan okunurken ıslık çalmış. Yani ezandan rahatsız olmuşlar, akılları sıra protesto etmişler. Bu densizliktir, bu ahlaksızlıktır, bu vandallıktır, bu arsızlıktır." açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Etimesgut Seçim Ofisi'nin açılışı toplantısındaki açıklamaları şu şekilde:

Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam vermektir. Mukaddes ve halka ihanettir. Peki bu ihanete CHP'den ve İP'ten tepki geldi mi? HDP'den itiraz geldi mi? Bunlar zillettir, doğru konuşmazlar, düşünmezler. Haktan ve hakikatten taraf olmazlar.

Zillet sarmalında bir araya gelenlerin dilleri susmadı. 31 Mart akşamı hepsi birden sandığın dibini görecek. Cumhurun karar ve tokadını inşallah bir defa daha yiyecekler. Cumhur İttifakı'na destek verecek misiniz?

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal