MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan İYİ Parti Açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada İYİ Parti hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

30.11.2018-15:02 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-14:53) MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan İYİ Parti Açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada İYİ Parti hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin, ülkenin geleceğini kendi siyasi ikbal hırslarına alet etmek isteyenlerin gündelik heveslerine alet olmasının söz konusu olmadığını ifade etti.

İYİ Parti'nin, "toplumu ilgilendiren ve MHP'nin seçim beyannamesine alıp TBMM'de takipçisi olduğu ve kanun teklifine dönüştürüp Meclis'e sunduğu" konuları, Meclis gündemine taşıdığını ve sonra "Bakın MHP, bize destek olmadı." dediğini ifade eden MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"İYİ Parti denen kripto yapının temsilcileri, TBMM çatısı altında bölücü başına 'sayın' diyen HDP'lilerle sözde kavga ediyor, sütre gerisinde seçim ittifakı çalışmaları yapıyor. O tartışmayı yapan kişi daha önce PKK'lı bir öğrenciyi ziyarete gitmedi mi? İYİ Parti'nin başındaki zat, HDP'nin cezaevindeki liderine özgürlük istemedi mi? 'HDP Kürtlerin temsilcisi' diyen ve 'HDP barajı aşıyor aşıyor' diye canlı yayında beşlik simit gibi sırıtan bunlar değil miydi? Öbür taraftan 'İYİ Parti'nin başı 2. tura kalırsa oyumuz ona' açıklaması yapan HDP değil miydi? Partisinin mitinginde 'Keşke terörle nasıl mücadele edeceğinizi anlatsaydınız' diyen şehit yakınını dövdüren bu İYİ Parti değil miydi? Türk milletinin aklıyla alay mı ediyorlar?"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal