Mezarın Üzerine Cenaze Defnedip Beton Döktüler

Adana'da kız kardeşinin mezarına giden bir adam neye uğradığın şaşırdı. Kardeşinin mezarının üzerine başka bir cenaze defnedilen ve üzerine de beton dökülen adam savcılığa gidip şikayetçi oldu.

11.05.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-11:24)

Adana'da 59 yaşındaki kaynak ustası Cabbar Uyumazbaş, babası ile kız kardeşinin gömüldüğü aile mezarlığına, başka cenaze defnedilip üstüne de beton döküldüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

Kaynak ustası Cabbar Uyumazbaş, geçen sene Kurban Bayramı'nda, 44 sene evvel ölen babası Selim Uyumazbaş ile 1993 senesinde nikahı kıyıldıktan 10 gün sonra, düğün hazırlığı yaparken üstüne duvar devrilmesi sebebiyle yaşamını yitiren kız kardeşi Leyla Taşçılar'ın mezarını ziyarete gitti.

Fakat Uyumazbaş, aile mezarlığında kız kardeşinin kabrinin üstüne beton döküldüğünü fark edince şaşkına döndü. Bitişikteki mezar sahiplerinin kız kardeşinin üstüne cenaze defnettiğini öğrenen Cabbar uyumazbaş, belediyeye başvuru yaptı. Sonuç alamayında da savcılığa şikayet etti.

"BAŞVURUMA HERHANGİ BİR CEVAP BULAMAYINCA ŞİKAYETÇİ OLDUM"

Uyumazbaş, "Komşu mezar sahibini davet ettim. Mezarı kaldırmasını istedim. Masrafları karşılayabileceğimi söylememe karşın kabul etmedi. Bunun ardından Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Daire Başkanlığı'na başvuru yaptım. Başvuruma herhangi bir yanıt alamayınca şikayetçi oldum. Geceleri uyuyamıyorum, kız kardeşimin mezarı başında dua etmeye gelirdik. Şimdi üstünde bir duvar var. Sorumluları mahkemeye verdim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal