Metni Okuyamadı Diye Sopayla Vurdu!

İZMİR'in Konak ilçesinde bir ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki öğrenci T.K.'ye sopayla vurduğu öne sürülen sınıf öğretmeni Mehmet N. açığa alındı.

05.11.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 05.11.2018-15:05) Metni Okuyamadı Diye Sopayla Vurdu!

İZMİR'in Konak ilçesinde bir ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki öğrenci T.K.'ye sopayla vurduğu öne sürülen sınıf öğretmeni Mehmet N. açığa alındı. İddiaya göre Konak'taki Kahramanlar Mustafa Öğütveren İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yapan Mehmet N., 1'inci sınıf öğrencisi T.K.'den kitaptaki bir metin okumasını istedi. Öğrenci metni okuyamayınca öğretmen sopayla vurdu.

METNİ OKUYAMADI DİYE

Mehmet N., metni okumayan öğrencinin baldırlarına ve kaba etine sopayla vurdu. Öğrencinin okulda olan annesi B.K., sendelediğini fark ettiği çocuğunun kıyafetlerini çıkarınca vücudundaki sopa izlerini fark etti. Anne B.K., bunun üzerine sınıfa gidip öğretmen Mehmet N. ile tartışmaya başladı.

BABA ÖZRÜ KABUL ETMEDİ

Bir gün sonra da Mehmet N., kendisiyle konuşmaya gelen T.K.'nin babası G.K.'den özür diledi. Özrü kabul etmeyen öğrencinin babası, öğretmenden şikayetçi oldu.

AÇIĞA ALINDI

İddialar üzerine, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü soruşturma çerçevesinde öğretmen Mehmet N., açığa alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal