Metin Akpınar Hakkında Verilen Adli Kontrol Şartı Kaldırıldı

Cumhurbaşkanına hakaret suçlaması ile hakkında soruşturma açılan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan oyuncu Metin Akpınar hakkında yeni bir karar açıklandı. Kararda adli kontrol şartının kaldırıldığı bildirildi.

30.01.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-15:41) Metin Akpınar Hakkında Verilen Adli Kontrol Şartı Kaldırıldı

Halk TV'de ekranlara gelen Halk Arenası programındaki açıklamaları sebebiyle soruşturma açılan sanatçı Metin Akpınar hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan verilen adli kontrol şartı kaldırıldı.

GEZEN VE AKPINAR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında konuk olduğu Halk TV'deki bir programda söylediği sözler ardından soruşturma açmıştı.

ADLİ KONTROL KAPSAMINDA SERBEST BIRAKILDILAR

Soruşturma çerçevesinde polis eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı'na giden Müjdat Gezen "Cumhurbaşkanı'na hakaret", Metin Akpınar ise "halkı hükümete karşı silahlı isyana tahrik" ve "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlarından çıkarıldığı Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol hükümleri çerçevesinde serbest bırakılmıştı.

AKPINAR HAKKINDAKİ TEDBİR KARARI KALDIRILDI

Halk TV'de ekranlara gelen Halk Arenası programındaki açıklamaları sebebiyle soruşturma açılan sanatçı Metin Akpınar hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan verilen yurtdışına çıkış yasağı ve haftanın bir günü imza verme biçimindeki adli kontrol şartı kaldırıldı.

MÜJDAT GEZEN HAKKINDA VERİLEN KARAR KALDIRILMIŞTI

Daha önce de Gezen hakkında verilen karar kaldırılmıştı. Gezen'in avukatı Celal Ülgen, mesele ile alakalı olarak yaptığı paylaşımda, "Anadolu Cumhuriyet Savcılığı isteğimiz çerçevesinde Müjdat Gezen'in Adli kontrol şartını kaldırdı. Yani artık Müjdat Gezen karakola imza vermeye gitmeyecek." sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal