Meteorolojiden Sağanak Uyarısı Yapıldı!

Meteorolojiden yansıyan son hava durumu tahminlerine göre ülkenin bazı kesimleri parçalı bulutlu bazı kısımlar ise gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

19.09.2020-09:32 - (Son Güncelleme: 19.09.2020-10:04) Meteorolojiden Sağanak Uyarısı Yapıldı!

 

Meteoroloji uzmanlarından aktarılan değerlendirmeler uyarı niteliği taşıdı.

Aktarılan güncel rapora göre yurdun kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Sinop, Ardahan, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş'ın batısı, Hatay ve Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile sabah saatlerinde Ankara bölgesinde sağanak etkili olacak.

YAĞIŞ UYARISI YAPILDI
Bununla birlikte etkili olması öngörülen yağışların Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kendini göstermesi düşünüyor.
Ayrıca uyarı niteliği taşıyan son tahminler vatandaşı önlem almaya yönlendiriyor.

Diğer taraftan sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerinde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer kısımlarında ise herhangi bir değişikliğin söz konusu olmayacağı bildiriliyor.

Rüzgarın genellikle batı ve kuzeybatı, kuzeybatı kısımlarında kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Orta ve Kuzey Ege ile Doğu Karadeniz'in doğusunda yer yer kuvvetli olarak (40-70 km/sa) ilerlemesi düşünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal