Meteoroloji'den İstanbul'a Uyarı! Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteoroloji'den İstanbul ve çevre illerle ilgili önemli bir uyarı geldi. Yapılan açıklamaya göre saat 19.00 itibari ile İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış beklendiği açıklandı.

11.05.2018-18:24 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-18:18) Meteoroloji'den İstanbul'a Uyarı! Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Taksim Meydanı'nın üzerinden geçen gri ve siyah bulutlar şaşırtan görüntüler meydana getirdi. Meteoroloji'de yer alan bilgiler İstanbul üzerindeki yağmur bulutlarını işaret ediyor. İstanbul'da saat 19:00'den itibaren gök gürültülü sağanak yağış olması tahmin ediliyor. Sağanak yağış gece yarısına değin sürecek.

SAKARYA VE KOCAELİ'DE SAĞANAK

Sakarya ve Kocaeli'nin kimi ilçelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağması tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan duyuruda, son radar bilgileri ve yapılan incelemelere göre, gelecek 3 saat süresince Sakarya geneli ile Kocaeli merkez, Gölcük, Başiskele ve Kartepe ilçelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği açıklandı.

Duyuruda, yağışlar sebebiyle olabilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riskine karşın dikkatli ve tedbirli olunması istenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal