Meteoroloji Vatandaşları Uyardı! Hava Sıcaklığı 7 Derece Artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının artacağını belirtti ve vatandaşları uyardı. Yarından itibaren sıcaklıklar mevsim normallerinin 5-7 derece üzerinde olacak.

02.07.2020-16:41 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-17:41) Meteoroloji Vatandaşları Uyardı! Hava Sıcaklığı 7 Derece Artıyor

Geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış yerini sıcak havaya bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde olacağını söyledi ve vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada Türkiye, bir hafta boyunca Basra Alçak Basıncı nedeniyle sıcak havanın etkisinde kalacak. Müdürlük, Doğu Karadeniz'in iç ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde kısa süreli yağışlar öngörüldüğünü de aktardı.

Yurdun diğer bölümlerinde sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde olacağı öngörülüyor. Yarından itibaren hafta sonuna kadar sıcaklığın normallerin 5-7 derece üzerinde olması bekleniyor. Ankara, İzmir ve İstanbul'da bir hafta içinde yağış beklenmiyor. Havanın bu illerde parçalı ve az bulutlu olarak seyredeceği aktarıldı. Ankara'da hava sıcaklığının 33-36, İstanbul'da 31-34, İzmir'de 34-37 derece olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal