Meral Akşener'in Basın Danışmanı Gözaltına Alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, 2015 yılında yazdığı bir yazı nedeniyle Giresun'da gözaltına alındı.

08.10.2020-11:29 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-10:55) Meral Akşener'in Basın Danışmanı Gözaltına Alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, Giresunda kaldığı otel odasında gözaltına alındı. İde, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2015 yılında yazdığı bir yazı nedeniyle gözaltına alındığını aktardı.

Yeniçağ yazarı ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, 2015 yılındaki bir yazısı nedeniyle hakkında açılan dava kapsamında Giresun'da kaldığı otelde gözaltına alındı. İde, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile gözaltına alındığını ve 2015 yılında yazdığı bir yazı nedeniyle olduğunu doğruladı.

"POLİS DE BİZİM SAVCI DA"

İde, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "2015'teki bir yazı. 2018'de açılmış dava. Ve Genel Başkan'ın programı için geldiğim Giresun'da, otelden gözaltı. Yer belli, yurt belli, ekrandan-gazeteden göz önündesiniz, ama aranıyorsunuz. Olsun. Polis de bizim, savcı da. Ama hakikaten ayıp oluyor" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal