Menderes Türel: CHP'nin Medet Kapısı Artık Tamamen FETÖ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, CHP'nin HDP'den umduğunu bulamayınca hedefini FETÖ'ye çevirdiğini söyledi.

30.03.2019-13:28 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-13:53) Menderes Türel: CHP'nin Medet Kapısı Artık Tamamen FETÖ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, katıldığı bir organizasyonda eşi Ebru Türel ile ilgili sosyal medyada dolaşan ses kaydının ''FETÖ usulü montaj'' olduğunu ve bunun kaybedeceğini anlayan CHP'nin FETÖ ile olan ilişkisinden kaynaklandığını ifade etti.

SES KAYDI ALMANYA'NIN BERLİN ŞEHRİNDE YAPILMIŞ

Menderes Türel, olayın emniyet güçlerince takip edildiğini ve söz konusu kaydın Almanya'da yapıldığının tespit edildiğini söyledi. 

Bir kadına, sırf eşi başkan adayı diye böyle onursuzca bir saldırıda bulunmanın sadece FETÖ tarafından yapılabileceğini, bunun örneklerini de geçmişteki montaj ses kayıtlarıyla gördüklerini ifade etti.

CHP HDP'DEN UMDUĞUNU ALAMADI, FETÖYE KOŞTU

CHP'nin HDP'den umduğunu bulamayınca koşar adım FETÖ'ye sığındığını belirten Türel, seçime saatler kala yapılan bu iftiaraya ''Yazıklar olsun, değer mi?'' diyerek cevap verdi. Menderes Türel, daha önceki seçimlerde de Valencia'da yazlığının olduğunu iddia eden Başkan Adayı Mustafa Akaydın'ın rezil olduğunu, yalanının ortaya çıktığını belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal