Maltepe'de Platonik Aşk Cinayeti!

Maltepe'de meydana gelen olayda, 2 çocuk annesi komşusuna ilgi duyan 22 yaşındaki genç, kadını bıçaklayarak öldürdü. Olayda saldırganın 2 kardeşi de yara aldı.

05.06.2020-13:54 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-17:26)

Olay, sabah saatlerinde Maltepe'nin Başıbüyük Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre, 22 yaşındaki Muharrem E.'ni, devlet hastanesinde idari bölümde çalışan komşusu Ayşegül Aktürk'e (36) karşı ilgisi vardı. Eşinden boşanan ve 2 çocuk annesi olan Aktürk'ün, Muharrem E.'ye karşılık vermediği öğrenildi. Aktürk'ten karşılık alamayan Muharrem E., sabah işe gitmek için evinden çıkan kadının önünü kesti.

KENDİSİNİ DE BIÇAKLADI

İkili arasında tartışma yaşanırken, Muharrem E., Aktürk'e bıçakla saldırdı. Aktürk, aldığı bıçak darbeleri ile yerde kalırken, saldırganın kardeşleri Meryem ve Murat araya girmeye çalıştığı sırada ellerinden yaralandı. Saldırgan bıçakla kendisini de yaraladı. Olay ekiplere bildirilirken, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan ve çok kan kaybeden sağlık çalışanı Ayşegül Aktürk'ü Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Aktürk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Saldırgan ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ellerinden yaralanan kardeşlerin ise hayati tehlikesi bulunmuyor.

"MÜKEMMEL BİR KADIN, MELEK GİBİ"

Olayı gören mahalle sakini Hülya Kalaycı konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Kalaycı, "Coronavirüs nedeniyle sürekli haberleşirdik, kadın sağlık çalışanı. Mükemmel bir kadın, melek gibi. 'Gel aşağıya oturalım' diyordum, 'hastanede çalışıyorum gelemem' diyordu. O kadar namuslu ve ahlaklı bir kadındı. Diğeri de benim komşum. Ayşegül hanıma karşı platonik bir sevdaya tutulmuş. O da karşılık vermeyince bu olay olmuş. Önce kadını bıçaklıyor sonra kendini ve araya girmeye çalışan kardeşlerini bıçaklıyor. Hatta kadın iş arkadaşlarına da söylemiş burada bir genç var, ben bundan kurtulamıyorum. Burada gideceğim diye söylemiş." dedi.

Ekiplerin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal