Kuzularına 112'den Yem İstedi, Torun Sanıp Gıda Getirdiler

Afyonkarahisar'da 65 yaşından büyük olduğu için evinden çıkamayan Emine Kılıçarslan (72), 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, evinde beslediği 2 kuzusu için yem istedi. Ancak gönüllüler 'kuzuları', 'torun' zannedince eve yem yerine gıda gitti.

26.03.2020-18:22 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-18:10) Kuzularına 112'den Yem İstedi, Torun Sanıp Gıda Getirdiler

Afyonkarahisar'da 2 kuzusuyla birlikte hayat sürdüren Emine Kılıçarslan, coronavirüs önlemleri kapsamında 65 yaş üstü yaşından dolayı sokağa çıkması yasak olması sebebiyle evden dışarı çıkamadı.

Kuzularının yemi biten Kılıçarslan da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp yardım istedi. Görevlilere, "Kuzularıma yem istiyorum" sözlerini kullandı.

Emine Kılıçaslan'ın talebi Vefa Destek Gurubu'na aktarıldı. Fakat kuzuları, torunlar zanneden gönüllüler, Emine Kılıçarslan'ın evine koliyle gıda yardımında bulundu.

Gıda ürünlerini görünce şaşkınlık geçiren Emine Kılıçarslan, kuzuları için yem istediğini ifade etti.

Koliler ise almak istemeyen yaşlı kadın ikna edilerek, teslim edildi. Gönüllüler, 1 saat sonra da eve kuzular için yem yardımında bulundu.

Emine Kılıçarslan, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, kuzuları için yem istediğini ancak bir yanlış anlaşılma olduğunu´ve kendisine gıda malzemeleri getirdiğini ifade etti.

Kılıçarslan, ‘Kuzularıma yem istiyorum’ deyince onlar da torunlarım olduğunu zannedip, bana gıda kolisi getirmiş. Başta koliyi almak istemedim. Kuzularımın yemi olmadığını belirttim. Onlar da koliyi bırakıp, gitti. Sonra da yem alıp getirdiler. Allah razı olsun" sözlerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal