Kütahya'da Polis Ekipleri Kumar Parasıyla Evde Kal Mesajı Verdi

Kütahya'da polis ekipleri bir iş yerine kumar baskını yaptı ve sosyal mesafe kuralını ihlal ederek kumar oynayan 15 kişiyi yakaladı. Ekipler, şahıslara cezai işlem uygularken, ele geçirilen paralarla evde kal mesajı verdi.

18.05.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-16:14) Kütahya'da Polis Ekipleri Kumar Parasıyla Evde Kal Mesajı Verdi

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Balıklı Mahallesi’nde kumar oynandığı bilgisi üzerine olay yerine doğru harekete geçti. Gece saatlerinde bir apartmanın üçüncü katında bulunan daireye giren polisler, 15 kişiyi kumar oynarken yakaladı. Ekipler ayrıca şahısların yakalanmamak için cadde üzerinde bulunan park halindeki bir otombile telsizli gözcü koyulduğunu da tespit etti.

Ekipler, kumar masasında yaklaşık olarak 25 bin lira ele geçirirken, para zar ve pullar ile haberleşme için kullandıkları telsizlere el koydu. Şahıslar hakkında, kumar oynamak suçundan adli soruşturma başlatırken, coronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle de 3 bin 150’şer lira idari para cezası uyguladı. Şüpheliler arasında hırsızlık suçundan arandığı tespit edilen 1 kişi de gözaltına alındı. Polis, operasyonda ele geçirilen paralarla 'Evde kal' yazısı oluşturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal