Kütahya Cezaevi Tek Seferde 76 tutuklu ve Hükümlüye Kalfalık Belgesi Verdi

Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığı ile yürütülen Kalfalık Belgesi Edindirme Programını başarıyla tamamlayan 76 tutuklu ve hükümlüye kalfalık belgesi verildi.

18.07.2019-19:00 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-18:46) Kütahya Cezaevi Tek Seferde 76 tutuklu ve Hükümlüye Kalfalık Belgesi Verdi

Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında hükümlü-tutuklulara meslek edindirmek ve mesleklerini belgelendirmek amacıyla Kütahya E Tipi Açık/Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından yürütülen Kalfalık Belgesi Edindirme Programı tamamlanarak programı başarıyla tamamlayan 76 kişi düzenlenen törenle kalfalık sertifikaları aldı. 

76 KİŞİ KALFALIK BELGESİ ALDI

Programın sonunda gerçekleştirilen kalfalık belge takdim töreninde 76 kişi kalfalık belgesini aldı. Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Türkiye'deki Cezaevlerinde şuana kadar tek seferde 76 kişiye kalfalık sertifikasını kazandıran kurum olarak bir ilki gerçekleştirdi. 

TAKDİM TÖRENİ YAPILDI 

Belge takdim törenine Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Cumhuriyet Savcısı Semih Hamedi, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Cezaevi Müdürü Kasım Demiralp, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Atik, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Ovacık ve Kurum Personeli ve hükümlü ve tutuklular katıldı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal