Küçükçekmece'de Seyyar Satıcı ile Zabıta Arasında Çekiçli Kavga

Küçükçekmece'de motosikletli zabıta ekipleri ve mahalle aralarında kamyonetle satıcılık yapan baba oğul arasında arbede yaşandı. Baba oğul, araçlarından inerek zabıta ekiplerine çekiç ve sopayla saldırdı.

16.10.2020-11:49 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:41) Küçükçekmece'de Seyyar Satıcı ile Zabıta Arasında Çekiçli Kavga

Tevfik Bey Mahallesi'nde dün saat 12.00 sularında yaşanan olayda iddiaya göre Küçükçekmece Belediyesi motosikletli zabıta ekipleri, sebze satan 51 ABD 095 plakalı kamyonetin sürücüsüne 'dur' ihtarı yaptı. Ekiplerin uyarısına ualdırmayan İsmet Yücel ve oğlu, durmayarak yola devam etti. Baba oğul, daha sonra kamyonetin önüne geçen motosikletli ekiplerin sürüklenmesine neden oldu.

"ÇEKİÇ VE SOPALARLA SALDIRDILAR"

Bir süre sonra kamyoneti durduran İsmet Yücel ve oğlu, araçtan aşağı inerek çekiç ve sopayla zabıta ekiplerine saldırdı. Zabıta memuru Onur Kiraz, aldığı darbeler sonucu boynundan ve belinden yaralandı. Kiraz, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, zabıtalara saldıran İsmet Yücel ve oğlunu gözaltına aldı. Kamyonet ise çekiciyle otoparka çekildi.

Sokak sakini Mesut Topbaş, seyyar satıcıların zabıtanın ihtarına uymadığını, aracı zabıtanın üzerine sürdüğünü belirterek "Sonra zabıta arkadaşı darp ediyorlar. Zabıtanın sırtına çekiç darbesi gelmiş. İhtara uysalardı olay buralara kadar gelmeyecekti" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal