Küçük Leyla'nın Katil Zanlısı Tek Kişilik Hücreye Konuldu

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra ölü olarak bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in tutuklanan katil zanlısı, güvenlik gerekçesi ile tek kişilik hücreye konuldu.

20.07.2018-13:31 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-13:25) Küçük Leyla'nın Katil Zanlısı Tek Kişilik Hücreye Konuldu

Ağrı'da kaybolmasnın 18 gün ardından cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü ile alakalı soruşturma çerçevesinde tutuklanan zanlı cezaevinde güvenlik sebebiyle tek kişilik hücreye atıldı.

GÜVENLİK GEREKÇESİ İLE TEK KİŞİLİK HÜCREDE

Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nın ilk günü kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü ile alakalı soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 4 kişiden M.A. tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 5 gün sorgusu yapılan 3 kişi ise serbest kaldı. Ağrı'da cezaevine sevk edilen zanlı M.A.'nın güvenlik sebebiyle tek kişilik hücreye atıldığı belirlendi.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığından yayınlanan açıklamada, 2015 doğumlu Leyla Aydemir'in 15 Haziran'da Ağrı'nın Bezirhane köyünde kaybolması ve 18 gün sonra ölü bulunması olayıyla alakalı 14 Temmuz'da 4 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

SORUŞTURMA HASSASİYETLE SÜRDÜRÜLÜYOR"

Gözaltındaki 3 şüphelinin mevcut delil vaziyetleri göz önüne alınarak adli kontrol koşulu ile serbest kaldığı söylenen açıklamada, "Bir kişi ise Ağrı Sulh Ceza Hakimliğinin kararı uyarınca 18 Temmuz 2018 tarihinde kasten öldürme suçlaması ile tutuklanmıştır. Olay ile alakalı soruşturma bütün yönleriyle titizlikle devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

BEZİRHANE KÖYÜNDE SESSİZLİK

Ayrıca olayın meydana geldiği Bezirhane köyünde sessizlik hakim oldu. Zanlı M.A'nın tutuklanması hususunda gizlilik kararı olduğunu, aile üyelerine dahi bilgi verilmediğini söyleyen akrabaları daha netleşen, kanıta dayalı herhangi bir bulgunun olmadığını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal