Köpeklerin İnsanlara Saldırdığı Mahallede Vatandaşlar Sopayla Nöbet Tutuyor

Kağıthane'de, bir grup köpeğin insanlara saldırdığını ve kedileri öldürdüğünü ifade eden mahalleliler, sopayla nöbet tutmaya başladı. Genç yaşlı herkesin gece geç saatlere dek sokağa çıktığı mahallede vatandaşlar, saldırgan köpekler meselesine bir çözüm bulunmasını talep ediyor.

12.07.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-10:22) Köpeklerin İnsanlara Saldırdığı Mahallede Vatandaşlar Sopayla Nöbet Tutuyor

İstanbul Kağıthane'de, bir grup köpeğin insanlara saldırdığını ve kedileri öldürdüğünü ifade eden mahalleliler, sopayla nöbet tutmaya başladı.

Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, saldırgan ve başıboş bir grup köpeğin kedileri öldürdüğü ve insanlara saldırdığı gerekçesiyle gece süresince nöbet tutuyor. Ellerindeki sopa ve taşlarla sokakları gezen vatandaşlar, gece geç saatlere dek bekliyor. Kimisinin elinde sopa, kimisinin elinde taş sokak sokak gezerek, saldırgan köpeklerin mahalleye girmesini önlemeye uğraşıyor. Ramazan ayından bu yana bu halin sürdüğünü söyleyen mahalleli, durumun özellikle gece saatlerinde olduğunu söyledi.

Endişeli olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, köpeklerin daha önce birçok kişiye saldırdığını ve bu nedenle hastaneden rapor aldıkların söylediler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal