Köpeğe 1 Ay Tecavüz ve İşkence Eden Sapığa 600 Lira Ceza!!!

İstanbul'da tekel bayi sahibi olan sapık, bir köpeğe uzun süre tecavüz ve işkence etti. Bu durumun ortaya çıkmasından sonra sapık gözaltına alınırken, 600 lira para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı.

18.06.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-10:35) Köpeğe 1 Ay Tecavüz ve İşkence Eden Sapığa 600 Lira Ceza!!!

İstanbul Kartal'da bulunan bir tekel bayisinin sahibi olan Mehmet Haner, bir ay boyunca sokak köpeğine tecavüz etti ve köpeği dövdü. Bu durum ortaya çıkınca mahalledeki hayvanseverler köpeği veterinere götürdü. Tecavüze uğradığı için bedeninde tümör oluşan köpek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber sosyal medyada ve mahalle içinde hızla yayılırken, sapık Mehmet Haner linç edildi. Haner'in darbedildiği anlar sosyal medyada yayınlanırken, polis ekipleri de harekete geçti ve Haner'i gözaltına aldı.

"DÜKKANA TECAVÜZCÜ SAPIK YAZILDI"

Sapığın köpeğe tecavüz ettiği anlar ortaya çıkarken, vatandaşlar tekel bayisine zarar verdi ve Haner'i dövdü. Dükkanın kepenk ve camlarına da 'tecavüzcü sapık' yazıldı.

Hürriyet'ten Ece Çelik'in haberine göre sapık 600 lira para cezasına çarptırıldıktan sonra serbest bırakıldı.

"BU YAPTIRIMDA CAYDIRICILIKTAN SÖZ EDİLEBİLİR Mİ?

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı, "Haftalarca, aylarca tecavüze uğrayan köpek öldü, faile verilen ceza 600 TL. Adam serbest. Bu yaptırımda caydırıcılıktan söz edilebilir mi?" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal