Konya'da Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı

Konya'da ilkokul öğrencilerinin içinde olduğu servis minibüsünün otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 7'si çocuk 8 kişi yaralandı.

12.02.2019-14:07 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-13:59) Konya'da Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı

Konya'da ilkokul öğrencilerinin içinde olduğu servis minibüsünün otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 7'si çocuk 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.20 sularında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Akşemsettin Caddesi ile Zehra Sokak Kavşağı'nda meydana geldi. Kaynaklardan gelen bilgilere göre, caddeden seyir halinde olan ilkokul öğrencilerinin içinde olduğu Mustafa K. idaresindeki 42 C 0286 plakalı servis minibüsü ile Cezayir D.'nin sürücüsü olduğu 12 AY 490 plakalı otomobil çarpıştı.

SAĞLIK EKİPLERİ İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

Kazada yan devrilen servis minibüsü sürüklenerek durabildi. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi. Kazada, ilkokul öğrencilerini taşıdığı öğrenilen servis minibüsünde olan 7 çocuk ile otomobil sürücüsü yaralandı. Sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

POLİS AİLELERİ ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

Bu esnada kazayı duyarak olay yerine gelen çocukların aileleri de otomobil sürücüsüne sert çıktı. Polis vatandaşları zor sakinleştirdi. Yaralı çocuklar ve otomobil sürücüsü ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri çevrede önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal