Konferans İçin Kolombiya'ya Giden Profesörün Cesedine Ulaşıldı

Bir konferans gerekçesi ile Kolombiya'ya giden ve burada kendisinden 6 Aralık'tan beri haber alınamayan Prof. Dr. Ramazan Gençay'ın ölü cesedine ulaşıldı.

27.12.2018-20:03 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-20:10)

Bir konferans ve çeşitli programlara katılmak için Kolombiya'nın Medellin kentine giden Prof. Dr. Ramazan Gençay'dan 6 Aralık'tan beri haber alınamıyordu. Gençay'ın izini süren Medellin polis güçleri, profesörün en son 6 Aralık'ta kentteki bir salsa kulübünün güvenlik kamerasında görüldüğünü tespit etmiş ve beraberinde gözüken zanlıları aramaya başlamıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda Prof. Dr. Ramazan Gençay'ın cesedine ulaşıldığı haberi geldi. Kanada vatandaşlığı da bulunan Gençay'ın eşi Carole, kişisel sosyal medya hesabından eşinin cesedinin bulunduğunu duyurdu.
Medellin Emniyet Müdürü Andres Tobon’ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada gelen bir ihbar ile Gencay'ın cesedine ulaştıklarını duyuruldu. Ancak Tobon, DNA testinin henüz sonuçlanmadığına dikkat çekerek Gencay'ın ölümünün resmileşmediğinin altını çizdi. Müdür Tobon, Gencay'ın bir grup kadın tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü, ancak incelemenin henüz sona ermediğinin altını çizdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal