Kocaeli'de Dehşet! Ağabeyini Vurdu, İşçisini Rehine Aldı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, ağabeyi Veysel E.'yi iş yerinde silahla yaralayan Hasan E,, bir işçiyi rehin alarak bölgeden uzaklaştı.

16.11.2019-21:06 - (Son Güncelleme: 16.11.2019-21:01)

Gerçekleşen olay, öğle saatlerinde, Körfez Güney Mahallesi Hürriyet Caddesi’ndeki bir nakliye firmasının ofisinde meydana geldi. Nakliye firmasının sahibi Veysel E.’nin kardeşi Hasan E., firmanın ofisine gelerek ağabeyiyle bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı.

Hasan E., tabancasını eline alarak, ağabeyi Veysel E.’nin üzerine 6 el ateş açtı. Ofisten çıkan Hasan E., ofis binasının önünde gördüğü bir çalışanı silah zoruyla otomobilin direksiyonuna geçirerek İstanbul yönüne doğru uzaklaştı.

Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri geldi.

GERİ DÖNÜP TESLİM OLDU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içerisindeki Veysel E.'yi ambulans ile Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralanan Veysel E. tedavi altına alındı.

Hasan E. ise Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ve mobese kameraları kullanılarak takibe alındı. Dilovası ilçesine kadar giderek buradan tekrar Körfez yönüne döndüğü belirlenen otomobil, polis ekipleri tarafından D-100 Karayolu Hacıosman Mahallesi mevkiinde önü kesilerek durduruldu.

Burada silahını kendi başına dayayan Hasan E., polis ekiplerinin uyarılarını dinlemeyerek yoluna devam etti. Polislerin kovaladığı Hasan E. önce olay yerine geri döndü, daha sonra buradan çıkarak kaçırdığı işçiyle birlikte polis araçlarının gözetiminde Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine girerek teslim oldu.

Hastanede tedavisi süren Veysel E.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi.

Ağabeyini vuran Hasan E., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal