KKTC'den Karaman'a 332 Vatandaşımız Getirildi

Türkiye, salgın döneminde yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlarını kimsesiz bırakmadı. KYK yurtlarının karantina alanlarına çevrilmesiyle ülke dışından gelen vatandaşlarımız buralara yerleştirilmeye başladı.Son duruma göre KKTC'den gelen 332 kişi Karaman'a yerleştirildi.

31.03.2020-07:36 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-07:40) KKTC'den Karaman'a 332 Vatandaşımız Getirildi
Türkiye, salgın döneminde yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlarını kimsesiz bırakmadı. KYK yurtlarının karantina alanlarına çevrilmesiyle ülke dışından gelen vatandaşlarımız buralara yerleştirilmeye başladı. Son duruma göre KKTC'den gelen 332 kişi Karaman'a yerleştirildi.

KKTC'den gemiyle önceki akşam saatlerinde Mersin Uluslararası Limanı'na ulaşan 332 kişi, sağlık taramasına tabi tutuldu. Söz konusu kişiler, daha sonra 16 grup halinde otobüslere bindirilerek trafik polisleri ve çevik kuvvet ekiplerinin beraberliğinde Karaman'a geldi.

Burada bir kez daha sağlık taramasına giren yolcular, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Nefise Sultan Öğrenci Yurdu'nda kendilerine ayrılan odalara girdi.

Tabi polis ekipleri görev sırasında kıyafet, maske ve eldiven giydi. Öte yandan 141 kişilik bir grup vatandaşımız da 28 Mart'ta KKTC'den Karaman'a getirilmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal