KKTC Meclisi'nde Bir Milletvekili Başka Bir Vekile Öpücük Gönderdi

KKTC Meclisi'nde bir milletvekilinin diğer milletvekiline kürsüye çıktığı sırada öpücük yollaması ilginç anlara sahne oldu.

14.12.2018-16:51 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-17:17)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Cumhuriyet Meclisi'nde süren bütçe görüşmelerine bir vekilin diğerine 'öpücük' yollaması damga vurdu.

Bütçe görüşmeleri esnasında iktidardaki Cumhuriyetçi Türk Partisi'nin İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, konuşma yapmak için kürsüye çıkmakta olan ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi'nin Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy'a, oturduğu yerden öpücük yolladı.

"MECLİS GENEL KURULUNDA ÖPÜCÜK GÖNDERME ADETİ YOK"

Bunun üstüne kürsüye çıkan Taçoy, gülmeye başladı. Hamzaoğulları yolladığı öpücüğün sevgi öpücüğü olduğunu ifade etti. Oturumu idare eden Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre de, "Meclis genel kurulunda öpücük yollama adeti yok. Böyle bir tahammül de yok. Fakat öpücüğü yollayan ve alan kabul ediyorsa bir şey demem" açıklaması yaptı.

KONUŞMASINA BAŞLAYAMADI

Töre'nin, ısrarla, "Sayın Taçoy başlayın konuşmanıza" sözlerine karşın Taçoy gülmekten konuşmasına bir süre başlayamadı. Taçoy'un, "Nasıl başlayayım diye?" soru sorduğu duyuldu. Hasan Taçoy, bir müddet beklemesinin ardından konuşmasına başlayabildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal