Kızı Kaybolan Annenin Teklifi Yürek Dağladı

Tokat'ta 10 Temmuz'da kaybolan Evrim Atış'ın annesinin feryadı yürek dağladı. Acılı anne kızını getirenlere tek geçim kaynağı olan hayvanlarını vereceğini söyledi.

18.07.2018-15:03 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-14:35) Kızı Kaybolan Annenin Teklifi Yürek Dağladı

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyü arazisinde 10 Temmuz'da kaybolan 3,5 yaşındaki Evrim günlerdir aranıyor.

"MALIM MÜLKÜM ONLARIN OLSUN"

Evrim'in kaybolmasıyla alakalı geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Arama çalışmalarının haricinde her türlü ihtimal inceleniyor. Günlerdir gelecek iyi bir haberi bekleyen anne Dilek Atış, Evrim'in kaybolduğu gün üstünde pembe renkli elbisesi olduğunu söyledi. Ahırdan çadıra geldiği sırada çocuğunu bulamadığını söyleyen anne Atış, şüphelendiği kimse olmadığını söyleyerek, "Evrim'i kardeşinin yanına oturturdum, oyuncakları ile oynuyordu. Kızıma beş dakikaya geleceğim ahırdayım dedim. Ahırdan çıkmam ile ahıra girmem arasında çocuğum kayboldu gitti. Ne tarafa gitti haberim yok. Çocuğumu bulup getirene ne dilerse veririm. Ben danamı tosunumu ne dilerlerse vermeye hazırım. Malım mülküm onların olsun yeter ki çocuğumu getirsinler. Ben çocuğum için hayatımı veririm" dedi.

ARAMALARDA BİR BULGUYA RASTLANMADI

Şüphelendiği kimse bulunmadığını söyleyen Atış, "Arkamızdan buraya gelen giden var mıydı görmedim. Çocuğumun kaybolduğu gün çadır bölgesinde benimle beraber halamız vardı. Eşim köyde patos yapıyordu. Tek dileğim çocuğumu getirsinler. Diledikleri her şeyi vermeye hazırım. Çadırda, evde her tarafta arama yapıldı bir şey bulunamadı" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal