Kızı ile Tartışan Öğrenciye Müdürün Odasında Saldırdı

Arnavutköy'de bir lisede meydana gelen olayda veli, kızı ile tartışan bir öğrenciye müdürün odasında saldırdı. Bu anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

24.02.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-17:48)

Arnavutköy'de bulunan bir lisede meydana gelen olayda iddia edilene göre, lise son sınıf öğrencileri arasında sözlü tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından bir kız olayı babasına anlattı. Kızına küfredildiğini iddia eden baba, okula geldi ve müdür ile görüştü. Her iki öğrenci hakkında da disiplin soruşturması başlatılırken, baba okul müdürünün odasında konu ile ilgili bilgi aldı. Baba bu sırada kızı ile tartıştığı iddia edilen 17 yaşındaki erkek öğrenciye bir anda saldırdı. Bu anlar ise odada bulunan güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Babanın saldırdığı 17 yaşındaki genç burnundan yaralanırken, öğrencinin annesi Selda Turan okula çağrıldı. Oğlunun darbedildiğini öğrenen anne, güvenlik kameralarını izlerken şok yaşadı. Anne Selda Turan, oğlunun savunmasız olduğunu ve okul müdürünün sorduğu sorulara cevap verirken saldırıya uğradığını belirtti. Avukatı aracılığı ile okul müdürünün odasında bulunan güvenlik kamerasının kayıtlarını alan anne, emniyete giderek oğlunu darbeden veliden şikayetçi oldu. 

Konu ile ilgili olarak konuşan anne Selda Turan, "Okulda öğrenciler arasında tartışmalar yaşanabilir, ancak oğlum küfür etmediğini söylüyor. Kız öğrencinin velisi okula geldiğinde müdürün odasına giriyor. Müdürle konuşurken oğlumu da yanlarına çağırıyorlar. Oğlum o sırada durumu anlatmaya, arkadaşına küfretmediğini izah etmeye çalışırken kız öğrencinin velisi bir anda ayağa kalkarak oğluma saldırıyor. Oğlumun burnuna yumruk atıyor. Okul müdürü araya girmese oğluma daha büyük zarar verebilirdi. Tüm bu olanlar ise müdür beyin odasındaki kameralar tarafından zaten kaydediliyor." ifadelerini kullandı.

"BU DURUM ONLARI OLDUKÇA OLUMSUZ ETKİLEDİ"

Yaşanan olayın oğlunun psikolojisini olumsuz etkilediğini söyleyen Turan, "Lise son sınıf öğrencisi bunlar. Birkaç ay sonra üniversite sınavına girecekler. Bu durum onları oldukça olumsuz etkiledi. Biz bu yaşananların ardından okuldaki soruşturmanın bitmesini bekledik. Daha sonra da savcılığa giderek şikayetçi olduk" dedi.

Oğlunun birkaç ay evvel burun ameliyatı olduğunu da söyleyen Turan, "Ameliyatlı olan burnuna darbe alınca burnu yeniden kırıldı. İkinci bir ameliyat ise oldukça zor gözüküyor. Nasıl olacak bilemiyoruz" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal