Kirli İttifakın Terör Kolu PKK'dan, Ekrem İmamoğlu'na 'Sahibin Biziz' Uyarısı

PKK terör örgütünün sözde üst düzey liderlerinden Bese Hozat'ın destek verileceğini söylediği İmamoğlu'yla ilgili, Kandil’deki terörist başlarından birisi olan Duran Kalkan’dan da bir destek ve uyarı açıklaması geldi.

11.05.2019-11:34 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-12:24)

Ekrem İmamoğlu’na bir ayar da Kandil’deki terörist başlarından birisi olan Duran Kalkan’dan yapıldı. Terör örgütünün yayın organına açıklama yapan terörörist Kalkan, İmamoğlu’nu tehdit etti. Eli kanlı terör örgütü PKK teröristbaşlarından Kalkan şu ifadeleri kullandı:

DESTEĞİ GERİ ALIRIZ

'AKP-MHP Faşismi yenilgi aldı. Bu büyük başarıyı tebrik ediyor ve başarıların devamını diliyorum. CHP’liler doğru durmalılar. Ekrem İmamoğlu herkes kucaklayacağım dedi. Oy verenleri unutmamalı. Öyle ters şeylere girmemeli. Yani girerse toplum kendisine nasıl güven duydu. Tekrar geri almasını da bilir. Biz ümit ediyoruz biz yakın zamanda faşist siyasetin yıkıldığı, buna karşı demokrası hareketinin özgür Kürdistan’ın giderek geliştiği bir süreç olacak. Böyle olmazsa tehlikeli. Çünkü bütün çetelerin arkasında AKP-MHP var.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal