Kediciklerin İfadesinin Neden Geç Alındığı Ortaya Çıktı

Adnan Oktar operasyonunda kediciklerin ifadelerinin neden geç alındığı ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre lityum hapı verilen kediciklerin ifadelerinin daha sağlıklı alınabilmesi için hapın etkisinin geçmesi beklenmiş.

20.07.2018-11:31 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-11:26) Kediciklerin İfadesinin Neden Geç Alındığı Ortaya Çıktı

Adnan Oktar ve çetesine dönük operasyonda gözaltına alınan kediciklerle alakalı yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkmayı sürdürüyor.

KEDİCİKLERE LİTYUM HAPI VERİLMİŞ

Emniyet kaynaklarından elde edilen ayrıntılara göre; kadınlara her gün düzenli biçimde bipolar bozukluklarda kullanılan ve sakinleştirici etkisi de bulunan lityum hapı verilmiş. Vücutta en fazla tiroid bezi ve böbreklerde olan bu hapın beyine girişi ve temizlenişi ise yavaştır.

ETKİSİNDEN KURTULMAK UZUN ZAMAN ALIYOR

Böbrek yoluyla vücuttan atılan bu hapların etkisinden kurtulmak uzun bir süre diliminde oluyor. Bu sebeple kediciklerin ifadelerinin daha sağlıklı alınabilmesi amaçlı bu hapların etkisinden kurtulmaları beklendi.

KADINLARIN ÇOĞU TEHDİTLE GİRMİŞ

Ayrıca polis kaynaklarının yaptıkları teknik izlemeye göre, kediciklerin çoğunun çeteye tehditle girdiğini ortaya koydu. Gruba giren kadınların yüzde 90'ı oraya ait duruma geliyor.

Kaynak: Haberler.com

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal