Kayseri'de Bir Kadın Elindeki Maddeyi Apartmanın Her Yerine Sürdü

Kayseri'de bir kadın elinde bulunan kimyasal maddeyi zil ve asansör tuşlarını sürdü. Kameralara yansıyan olay coronavirüs paniği yaratırken, apartman dezenfekte edildi.

09.04.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-17:08)

Olay, dün akşam saatlerinde Kayseri'nin Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 12 katlı bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda görevli olan Baki Türkoğlu, marketten dönerken bina girişindeki bazı ile zil tuşlarında, bina içindeki tutma yerleri ile asansör tuşlarında kimyasal madde olduğunu fark etti.

"KADIN BİNA SAKİNİ DEĞİL"

Türkoğlu olayı ihbar ederken, olay yerine gelen polis ekipleri apartmanın her yerine sürülen maddeden numune aldı. 52 hanenin bulunduğu apartmanın her yeri coronavirüs tedbiri kapsamında dezenfekte edildi. Öte yandan polis ekipleri binaya kimyasal maddeyi süren kadını aramaya devam ediyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan apartman görevlisi, "Bina giriş zili, asansör tuşları, tutma alanları hep bu şekil sürülmüş olduğunu gördüm. Bina güvenlik kameralarını incelediğimde 16.00 sıralarında siyah pardösülü, yüzü maskeli bir kadının elinde poşetle binaya geldiği, binanın girişinden itibaren poşet içindeki şeyleri halıya, asansör tuşlarına, asansör içlerine sürdüğünü gördüm. Durumu apartmanın başkanına söyledim. O da polis çağırmamı söyledi. Polis inceleme yaptı ve sürülen şeylerden numune aldı. Coronavirüs nedeniyle çok korktuk. Bina olarak tedirgin olduk. Kadın kesinlikle bina sakini değil." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal