Kayseri'de 16 Gündür Kayıp Olan Kızın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Kayseri'de ailesiyle tartıştıktan sonra sinirlenerek evden ayrılan ve 16 gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni, bir binanın bahçesinde karlar arasında bulundu.

28.12.2018-18:28 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-18:32)

Kayseri'de ailesiyle tartıştıktan sonra evden ayrılan ve 16 gündür kendisinden haber alınamayan 18 yaşındaki İremnur Akkoyun'un cansız bedeni, bir binanın bahçesinde bulundu.

Olay, Melikgazi ilçesi Osman Kavuncu Bulvarı Şehit İzzet Bölükbaşı Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, babası Ünsal Akkoyun ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışan İremnur Akkoyun, geçen 12 Aralık'ta Melikgazi ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı.

Çalışmalar devam ederken, İremnur'dan bugün ailesini kahreden acı haber geldi. Polis ekipleri, Şehit İzzet Bölükbaşı Sokağı üzerinde, çevresi sac levhalarla kapatılan 12 katlı metruk binanın bahçesinde karlar arasında İremnur Akkoyun'un cansız bedenini buldu.

Yapılan ilk incelemede genç kızın birkaç gün önce kendini binadan atmış olduğu belirlendi. İremnur'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal