Kamyonet Kasasında Ayı, Kurt ve Tilki Görenler Şaştı Kaldı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde bir kamyonetin kasasında yolculuk yapan ayı, kurt ve tilki gibi hayvanların görüntüsü görenleri şaşırttı. Hayvanların cansız olduğu ve içlerinin doldurulduğu öğrenildi.

04.07.2019-10:52 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-10:47)

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde tahnit uygulanan, içlerinde ayının da yer aldığı yaban hayvanları, kamyonet kasasında nakledildi.

FOTOĞRAFINI ÇEKMEYE ÇALIŞTILAR

Ilgaz Dağı'nda trafik kazası gibi sebeplerle telef olan ayı, kurt, tilki gibi yaban hayvanları, tahnit (cesedin iç organlarının çıkarılarak, farklı kimyasallar uygulanarak çabuk bozulmayacak duruma getirilmesi) uygulanarak, Ilgaz Kayak Merkezi'ne kaymakamlığa ait kafeteryada sergilendi.

Kafeteryanın kapatılmasının sonrasında, tahnitlenmiş hayvanların, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'ne ait lgaz Belören köyünde olan rehabilitasyon merkezine nakledilmesine karar verildi. İçlerinde ayının da yer aldığı tahnitli hayvanlar, kamyonetin kasasında merkeze sevk edildi. Kamyonet kasasında hayvan cesetlerini görenler şaşırdı. Bazı kişiler, hayvanların fotoğrafını çekmeye çalıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal