Kahramanmaraş'ta Koca Dehşeti! Eşini Öldürdü Kayınvalidesini Darp Etti

Kahramanmaraş'ta yaşamını sürdüren 38 yaşındaki Ali Yavuz adlı şahıs boşanma aşamasında olduğu eşi Sevgi Yavuz'u av tüfeği ile vurup öldürdü. Ali Yavuz eşinin öldürmesinin ardından kayınvalidesi Dürdane D.yi darp etti. Ali Yavuz, polis ekipleri tarafından yakalanırken gözaltına alındı.

03.08.2020-09:55 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-12:58) Kahramanmaraş'ta Koca Dehşeti! Eşini Öldürdü Kayınvalidesini Darp Etti

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde meydana gelen korkunç olayda 38 yaşındaki Ali Yavuz, boşanma aşamasında olduğu eşi Sevgi Yavuz'a dehşeti yaşattı. Ailesiyle birlikte Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Sevgi Yavuz'un evine giden Ali Yavuz çiftinin arasında para meseleleri nedeniyle tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Ali Yavuz, önce eşi Sevgi Yavuz ve kayınvalidesi Dürdane D.'ye şiddet uyguladı. Daha sonra gözü dönen Ali Yavuz, Sevgi Yavuz'u av tüfeği ile vurdu. Vücuduna isabet eden saçmalar yüzünden kanlar içinde kalan Sevgi Yavuz ağır yaralandı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

SEVGİ YAVUZ HAYATINI KAYBETTİ

Sevgi Yavuz ve Dürdana D. hastaneye kaldırıldı. Av tüfeği ile vurulan Sevgi Yavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kayınvalide Dürdana D.'nin tedavisine devam edilirken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FİRARİ EŞ GÖZLATINA ALINDI

Eşi Sevgi Yavuz'u vurduktan sonra olay yerinden firar eden Ali Yavuz, eşini vurduğu av tüfeği ile yakalanırken gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal