Jandarma'dan Narkotik Operasyon! 5 Kişi Gözaltına Alındı

Sakarya'da güvenlik güçleri tarafından 6 farklı noktada gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 107 kilogram kubar beyaz madde ile 5 şüpheli ele geçirildi.

10.10.2018-11:41 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-11:35) Jandarma'dan Narkotik Operasyon! 5 Kişi Gözaltına Alındı

Sakarya'da güvenlik güçleri tarafından 6 farklı noktada gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 107 kilogram kubar beyaz madde ile çok sayıda yasa dışı malzeme yakalandı. Operasyon bünyesinde 5 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı güçler, beyaz madde ve satıcılarına ilişkin yaptıkları kararlı çalışmalarına devam ediyor. Jandarma KOM ekipleri, Söğütlü, Adapazarı, Ferizli ve Karasu ilçelerinde 6 farklı noktada eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Gerçekleşen operasyonlar bünyesinde 400 gram toz beyaz madde, 20 gram kubar esrar, 4 adet hassas terazi, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait pek çok sayıda mühimmat ile plastik kovalar ve cam kavanozlara zulalanmış 107 kilogram kubar beyaz madde yakaladı. Yapılan operasyonlarda Muhammet Y., Mustafa Y., Musa Y., Metin Y. ve Aynur Y. isimli 5 zanlı da gözaltına alındı.

Zanlıların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal