İYİ Parti Lideri Akşener, Kanal İstanbul’a İtiraz Dilekçesi Verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kanal İstanbul Projesi’ne itiraz dilekçesini İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki İstanbul İl Çevre Müdürlüğü’ne teslim etti.

28.12.2019-12:38 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-12:35) İYİ Parti Lideri Akşener, Kanal İstanbul’a İtiraz Dilekçesi Verdi

Kanal İstanbul Projesi hakkında 39 ilçede toplanan dilekçeleri partililerle teslim eden Akşener, çıkışta şu ifadeleri kaydetti:

“İstanbullular haksızlığa, kendisine sorulmamasına bir itiraz koyuyor ortaya. Kanal İstanbul’u Sayın Erdoğan ve arkadaşları İstanbullunun görüşüne açabilse, tartışma zeminin koyabilse İstanbullu, bilim insanları fikrini söyler ve inanıyorum ki bundan vazgeçerler. Sekiz senenin ardından birden bu konu niye çıktı.”

Akşener, İstanbulluların 23 Haziran’daki seçimde olduğu dirençli bir şekilde itiraz ettiklerini söyleyerek:

“Bu demokrasinin göstergesidir. Demokrasiyi bilmeyenlere İstanbullu demokrasiyi öğretiyor. Ben de İstanbul’da yaşayan bir vatandaş olarak, bireysel olarak dilekçemi verdim” şeklinde konuştu.

‘ERDOĞAN JEST YAPACAKTI; UMARIM YAPAR’

Dün açıklanan asgari ücreti düşük bulduğunu da dile getiren Akşener şunları söyledi:

“Yoksulluk sınırı 6 bin 400 lira civarında. Asgari ücrete verilmesi gereken normalde bu. ‘Vergiden muaf olmak üzere 2 bin 650 liralık bir asgari ücreti belirlenmeli’ dedik. Sayın Erdoğan, bende bir jest yapacağım demişti, umarım bu jesti yapar.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal