İYİ Parti İttifak Yapacağı Partileri Açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ittifak yapacakları partileri açıkladı. Akşener, "Kuruluş dönemimizden itibaren Demokrat Parti ve Saadet Partisi ile beraber yürümek istediğimizi açıkladık" dedi.

30.04.2018-19:23 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-19:16) İYİ Parti İttifak Yapacağı Partileri Açıkladı

24 Haziran seçimleriyle alakalı görüşme trafiği devam ediyor. İYİ Parti'yi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'la toplantı yapan Meral Akşener, partisinin kuruluş döneminden itibaren DP ve Saadet Partisi ile beraber yürümeyi istediklerini açıkladı.

"ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMEMİZİ YAPTIK"

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimi öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret etti.

Yaklaşık 45 dakika konuşan iki lider sonrasında medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İttifaklar ve seçimlerle alakalı görüşme yaptıklarını söyleyen Uysal, "İlerleyen süreçle alaklaı değerlendirmelerimizi yaparak, inşallah Türkiye'nin altını çizmeye, kılavuzu olmaya çaba harcadığımız noktada, potansiyelini ortaya çıkarabilmek, milletimizin özlemlerini giderebilmek için bir iradenin sahibi olacağımızı görüyorum ve düşünüyorum" dedi.

"TÜRKİYE'YE YENİ BİR SİYASİ ANLAYIŞ GETİRMEK ZORUNDAYIZ"

Partisinin kuruluş döneminden itibaren DP ve SP ile beraber yol yürümeyi istediklerini söyleyen Akşener ise şunları kaydetti:

"Biz yeni bir siyasi anlayışı Türkiye'ye getirmek mecburiyetindeyiz. Açıklık, şeffaflık üzerine bir siyasi anlayışı, bir görüşü ve bu görüşe göre davranmayı getirmek mecburiyetindeyiz. Gültekin Uysal, benim Türk siyasetinde çok değer verdiğim bir kişidir. Ben bir kere de daha huzurunuzda kendisine beraber yol yürümek istediğimizi hem arkadaşlarının yanında hem de yalnızken başbaşa konuşmamızda açıkladım. İnşallah, her şey istediğimiz gibi olacak ve sayın genel başkanımızın açıkladığı gibi Türkiye'nin nefes almasına, huzur bulmasına yol açacak bakış açısıyla bir yol açılacak."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal