İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy: Bana Oy Vermeyenler Günah İşler

İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, çok konuşulacak sözlerin altına imza attı. Partilileri ile görüşen Arısoy, kendisine oy vermeyenlerin Müslümanlığından şüphe edeceğini söyledi.

28.03.2019-17:17 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-17:05) İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy: Bana Oy Vermeyenler Günah İşler

İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy seçim ofisinde partililere yaptığı açıklamada, kendisine oy vermeyenlerin Müslümanlığından şüphe edeceğini ifade etti.

İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy seçimlere 3 gün kala seçim ofisinde partililer ile bir toplantı yaptı. Burada partililere hitap eden Arısoy, kendisine oy vermeyenlerin günah işleyeceğini ve oy vermeyenlerin Müslümanlığından şüphe edeceğini ifade etti.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahi Arısoy, “Doğalgaz çekiyorlardı ben oraya gittim. Orada bir tane ev kalmış. Dedim ki arkadaşlar 30 metre mesafe var buradan 30 metre gidin öbür yandan gerekiyorsa 100 metre keseriz. O arkadaşımız AK Partiliydi. Ve hiç kimse bize parti ayrımı demesin diye onlarında doğalgazını verdik. Ben şunu ifade ediyorum. Yani bu hizmetlerden yararlanıp da bu kişiye oy vermemek bence günah işlemektir. Benim getirdiğim doğalgazı kullanacaksın, benim otobüsüm ile Nevşehir’e gideceksin. Klimalı araçlar ile hem de ayakta gitmeksizin, müzik dinleyerek gideceksin. Ve ardından da döneceksin diyeceksin ki evet efendim bu hizmetleri yaptınız fakat ben sana oy vermiyorum. İşte o zaman ben bu adamın Müslümanlığından şüphe duyarım” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal