İstismarcı Fatih Nurullah'tan Müritlerine Mektup

Sakarya'da 12 yaşındaki kız çocuğunu istismardan tutuklanan sözde tarikat şeyhi Fatih Nurullah, müritlerine gönderdiği mektupta bir komplo ile karşı karşıya olduklarını söyledi.

28.09.2020-09:44 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-09:30) İstismarcı Fatih Nurullah'tan Müritlerine Mektup

Sakarya'da 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği iddiasıyla tutuklanan Eyüp Fatih Şağban (Fatih Nurullah), müritlerine gönderdiği mektupta kendini savunarak şikayetçi baba F.A'nın uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia etti. Nurullah, kendisine komplo yapıldığını söylediği mektupta "Merhameten yaptığımız yardımlar ihanet ve komplo olarak geri dönmüştür." dedi.

Nurullah, "Bütün halifelerimiz, rehber ve zakirlerimiz vazifelerine devam ederek yokluğumuzu hissettirmemesi temennimizdir." diyerek isteklerini sıraladı.

"KIZLARINI BİZE TEKLİF ETTİLER"

Hapisten çıktığında hizmete devam edeceğini belirterek, "Sizi üzecek bir şey yapmadım. Komployla karşı karşıyayız. Uyuşturucu bağımlısı birinin bozuk aile yapısının korunması için yaptığımız merhameten yardımlar ihanet ve komplo olarak geri dönmüştür. Kızlarını bize teklif etmişler. Bizim de 'Yaşı 18'e geldiğinde belki olur' demekliğimiz olmuştur." ifadelerini kullandı.

"YAPMADIĞIMIZ FİİLLERİ ZORLA TEYİT ETTİRDİLER"

"Telefondaki konuşmalarda, yapmadığımız fiileri bize zorla teyit ettirmek istemişlerdir." diyen sözde şeyh, ailenin kendisinden 70 bin lira para talep ettiğini iddia etti.  Mektupta, İstanbul sözleşmesine de gönderme yapan Fatih Nurullah, "Telefondaki 'yapmayın-etmeyin' ricaları böyle bir sonucun doğmaması içindir. Ne yazık ki İstanbul Sözleşmesi'ndeki beyan esas alınarak, bu durum zuhur etmiştir." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal