İşte Özgecan'ın Katilini Öldüren O Mahkum!

Adana F Tipi Kapalı Cezaevi’nde Özgecan'ın katillerine silahlı saldırı düzenleyen Gültekin Alan'ın kim olduğu ve fotoğrafı netleşti.

12.04.2016-16:25 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İşte Özgecan'ın Katilini Öldüren O Mahkum!

Türkiye’de infial yaratan Özgecan Aslan cinayet sanığı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, konuldukları yüksek güvenlikli Adana F Tipi Kapalı Cezaevi’nde dün silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda Ahmet Suphi Altındöken hayatını kaybederken babası Necmettin Altındöken yaralandı. Saldırıyı aynı cezaevindeki mahkumlardan Gültekin Alan’ın yaptığı öne sürüldü.

Tokat’ta merkeze bağlı Emirseyit Beldesi’nden olan ve 11 yıldır çeşitli cezaevlerinde yatan Gültekin Alan’ın cinayet, sahte para, suç örgütü kurma gibi çeşitli suçlardan dolayı toplamda 50 yıl hapis cezası bulunuyor.

Yakınlarının 3 kız babası olduğunu söylediği Gültekin Alan’ın daha önce sırasıyla Zile, Tokat, İzmir ve son olarak ise Adana F Tipi Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi.

Gültekin Alan’ın annesi Süheyla Alan’ı 10 yıl önce kanser hastalığı dolayısıyla kaybettiği, Tokat’ta gazino işletmeciliği yapan babası Necmi Alan’ın ise önce hesap yüzünden tartıştığı bir müşteriyi öldürmek suçundan 2 yıldır Tokat Çamlıbel Cezaevi’nde olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal