İşte Giresun’daki Teröristlerin Öldürülmeden Önce Fotokapana Yakalandıkları Anlar!

Giresun’un Güce ilçesinde güvenlik güçleri tarafından öldürülen 2 teröristin fotokapana yakalandıkları görüntüler ortaya çıktı.

01.06.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-13:12) İşte Giresun’daki Teröristlerin Öldürülmeden Önce Fotokapana Yakalandıkları Anlar!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Trabzon’da yaptığı konuşmada, öldürülen teröristlerin geçtiğimiz sene Ağustos ayında Maçka ilçesinde şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik’in katili olan grup içinden olduğunu ifade etmişti.

Giresun’un Güce ilçesi kırsalında JÖAK, JÖH ve PÖH timleri fotokapana yakalanan teröristlerin izini sürdü. Güvenlik güçlerinin titiz çalışması neticesinde orman içinde kıstırılan PKKlılar ile sıcak temas sağlandı. Yaklaşık yarım saat boyunca devam eden çatışma sonrası 2 terörist etkisiz öldürüldü. Öldürülen Şorej kod adlı PKK’lı ile Berhudan kod adlı teröristin fotokapana yakalandıkları anların görüntüleri ortaya çıktı.

Ayrıca 2 teröristi öldüren güvenlik güçlerini, gece operasyon dönüşünde ise Güce ilçesinde toplanan yüzlerce vatandaş konvoy ile karşıladı. Uzun araç konvoyları oluşturan Giresunlu vatandaşların slogan ve kornaları eşliğinde askerler ilçeye giriş yaptı.





Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal