İstanbul'da Tepki Çeken Tabela! Görenler Hayrete Düştü

İstanbul Ümraniye'de 5 katlı bir iş merkezinin 3. katında bulunan Hacerü'l esved taşının tabelası görenleri hayrete düşürdü. Tabelayı bir Umre organizasyon şirketinin astığı öğrenildi.

28.09.2020-10:07 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-09:54) İstanbul'da Tepki Çeken Tabela! Görenler Hayrete Düştü

İstanbul Ümraniye'de 5 katlı bir iş merkezinde asılı olan reklam tabelası görenleri şaşırttı. Kutsal topraklara seyahat düzenleyen bir firma tarafından asılan Hacer'ül Esved taşının tabelası, kimi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Görenleri hayrete düşüren tabela havadan görüntülendi.

TİCARİ KAYGI TEPKİYE NEDEN OLDU

İstanbul Ümraniye'de Namık Kemal Mahallesi Sütçü İmam Caddesi üzerinde yer alan 5 katlı bir iş merkezinin 3. katının dış cephesine asılan Hacer'ül Esved taşının tabelası, görenleri şaşkına çevirdi. Kabe duvarında yer alan ve müslümanlar tarafından kutsal sayılan siyah taşın tabela hali iş merkezinin duvarına monte edildi. İslam'da kutsal sayılan bir değerin ticari kaygı ile kullanılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Hacer'ül Esved tabelasına bakan vatandaşlar, inanamayarak bir kez daha baktı. Hem şaşırtan hem tepkiye neden olan görüntü drone ile havadan görüntülendi.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal