İstanbul Yeni Havalimanı Açılış Törenine Üst Düzey Katılım!

Yeni havalimanının açılış törenine dünyanın dört bir tarafından gelecek 50'nin üzerinde üst düzey konuk katılım gösterecek.

29.10.2018-16:45 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-16:42) İstanbul Yeni Havalimanı Açılış Törenine Üst Düzey Katılım!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün açılıyor. Açılış törenine dünyanın dört bir tarafından gelecek 50'nin üzerinde üst düzey konuk katılım gösterecek.

Havalimanı bittiğinde dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının açılışı gerçekleştiriliyor. Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağının inmesiyle yapılacak açılış törenine, dünyanın her yanından katılımın olacağı 50'nin üzerinde üst düzey konuk eşlik edecek.

Açılışa şahitlik etmek isteyen vatandaşlar havalimanına gelirken, açılışın gerçekleştirileceği alanda hareketlilik başladı. Havalimanı güzergahındaki yolların çevresinde ve terminal içinde Türk bayrakları, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu afişler gelenlekarşılıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal