İstanbul Havalimanı'nda Uçağı Rötar Yapan Yolcu, Personele Ağır Hakaretler Yağdırdı

İstanbul Havalimanı'nda Funda Esenç isimli bir yolcu, uçağın rötar yapmasının ardından personele çattı. Terbiyesiz kadın, havayolu çalışanına peş peşe küfürler yağdırdı.

26.04.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-11:08)

İstanbul Havalimanı'nda bu sabah rötar yapan uçak sebebiyle kadın bir yolcu, kendilerine yardımcı olmaya uğraşan kadın personele ağır hakaretler yaptı. Saldırgan yolcu Funda Esenç'in skandal sözleri ardından olay sosyal medyanın gündemine geldi. Ağır hakaretlere maruz kalan havayolu personeline destek çığ gibi büyüdü. Sosyal medya kullanıcıları olay karşısında 'Seneler geçiyor fakat zihniyet hiç değişmiyor" diye tepki gösterdi.

İstanbul Havalimanı'nda rötar yapan uçak sebebiyle çalışana ağır hakaretler edip sözlü saldırı yapan yolcu, sosyal medyada gündem oldu.

Bodrum yolcusu olduğu bildirilen ve isminin Funda Esenç olduğu öne sürülen kadın, uçağın bir saat rötar yaptığını ifade etti. Daha sonra hakaretleri sıralayıp sözlü saldırı yapan kadın, "Koca k.ç büyütene kadar aklını çalıştır" dedi. Personelin "Düzgün konuş benimle" tepkisinin ardından ise kadın "sokak s.ü" deyip tahrikine devam etti.

Bu defa kendisiyle beraber bekleyen yolculardan "Fakat hanımefendi bu biçimde konuşmanız doğru değil ki, ayıp yani, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz" tepkisini gören tacizci kadının, sessiz kaldığı fark edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal